Logo
Odaberite jezik

Auto kamp Luka

Kamp ima 20 kampirnih mjesta. Moderno opremljen sanitarni čvor sa vrućom vodom. Svako kampirno mjesto ima električni priključak. Kamp je podjeljen na dvije glavne cjeline te nekoliko manjih međusobno povezanih cjelina što garantira našim gostima njihovu intimu i mir. Asfaltiranim putem kroz maslinik ili makadamskim putem za tri minute dolazite do plaže i male lučice. Gostima je na raspolaganju internet kutak , kao i mogućnost najma hladnjaka i perilice za rublje, te mogućnost roštilja.
Našim gostima nudi se mogućnost nabavke svježeg kruha i peciva, voća, povrća, vina, rakije te maslinovog ulja iz vlastite proizvodnje. Marketi, restorani, ATM, pošta, ljekarna, kao i druge potrebne usluge nalaze se u 13 km udaljenom Trpnju.

Gostima našeg kampa uvijek preporučamo odlazak na rajske plaže u blizini kampa.
Plaža Duba nalazi se svega 150m od Autokampa Luka i sa svojom 500m dugom šljunčanom plažom je posebno pogodna za obitelji sa djecom i sve ostale koji žele uživati u kupanju, sunčanju, jedrenju, surfingu, ribolovu i ronjenju u najčišćem dijelu Jadranskog mora.
Plaža Jezero, koju s jedne strane zapljuskuju morski valovi, a s druge strane slatkovodno jezerce čija se voda potočićem preko plaže izlijeva u more osigurava diskreciju i potpuno prepuštanje suncu i moru budući da se do nje može doći samo pješke(20 min. od kampa) ili motornim čamcem ( 10 min od luke).

 

Ono što je danas posebno interesantno gostima u našem kampu je mogućnost da kušaju naše maslinovo ulje od maslina ubranih upravo u kampu i uzgojenih na sasvim prirodan način i s ljubavlju prema ovoj hraniteljici koja se prenosila u našoj obitelji sa generacije na generaciju.

Priča o maslini seže u daleku povijest još u doba Rimljana. Za ovaj kraj je posebno važna. U nju je utkana ljubav, trud, znoj i žuljevite ruke vrijednih ljudi ovoga kraja. Još stari Rimljani su na ovom području započeli sa uzgojem masline. Pokraj obale su primjerci najstarijih maslina na ovim prostorima u okolici ostataka" ville rustice".
Još u prošlom stoljeću u Dubi su radile četiri mlinice a dubsko polje je brojalo oko 18000 stabala maslina. Naravno ta vremena i takav način obrade maslina su daleko iza nas. Sada je moderniji način obrade. Zbog autohtone vrste masline oblice koja prevladava na ovim prostorima poluotoka Pelješca, kakvoća okus i miris maslinovog ulja su zaista vrhunski.

Dragi gosti!
Drago nam je zaželjeti vam dobrodošlicu i ugodan boravak u našem kampu.

 • - Po dolasku u kamp potrebno se javiti na recepciju kampa .
 • - Naplata usluga se vrši prema cjeniku dan prije odlaska.
 • - Na dan odlaska kamping mjesto treba osloboditi najkasnije do 13h.
 • - Strogo je zabranjeno i kažnjivo paliti vatru na otvorenom bilo gdje na obali u ljetnom periodu. Stoga kako bi zadovoljili želje naših gostiju moguće je roštljati na za to predviđenom mjestu u dogovoru sa vlasnikom kampa.
 • - Brzina vožnje u kampu ograničena je na 10 km. U periodu od 23-8 h dok traje noćni odmor zabranjena je vožnja motornih vozila po kampu. Ukoliko se vratite u kamp nakon 23 h, vozilo možete ostaviti ispred recepcije na parkingu i ući pješice u kamp.
 • - U slučaju neke nezgode ili bilo kakve potrebne hitne pomoći prvo se obratite osoblju na recepciju kampa koje će kontaktirati hitnu pomoć i lječnika iz obližnjeg Trpnja.
 • - Za slanje kao i za primanje poruka ili pošte obratite se recepciji kampa.
 • - Plaćanje nije moguće kreditnom karticom već isključivo gotovinom. Na recepciji se možete informirati o naćinu plaćanja, a za dizanje novca postoji ATM, pošta i bankomat u Trpnju.
 • - Kako bi se svi gosti kampa Luka ugodno osjećali i uživali u miru i iskonu, ljubazno molimo sve one koji su glasni da poštuju kućni red te da se utišaju nakon 10.30h navečer do 7.30h ujutro.
 • - Kućni ljubimci (dozvoljeni samo za naše stare goste) moraju biti na uzici, vezani i pod nadzorom vlasnika, radi sigurnosti i mira ostalih gostiju, pogotovo djece.
 • - Ljubazno molimo roditelje da djeca ne uznemiravaju ostale goste u vrijeme dnevnog odmora.

Duba, Pelješac

Koordinate:

43 01' 05'' N
17 10' 05'' E 

Vremenska prognoza za Trpanj

Tečajna lista HNB

 
freewifi jesteliznali